More Website Templates @ TemplateMonster.com - June 16, 2014!

Aan de Educalaan, achter de sporthallen het Dok, staat ons sportcafe. Sinds 2006 zijn we vol enthousiast bezig met een brede dienstverlening naar onze gasten, sporters en supporters.

Ons motto is "bij lekker sporten hoort lekker eten en drinken". Hiervoor hebben wij een grote keuken met een ruime keuze ingericht. Zo kunt van tosti s tot Turkse pizza s, van Hertog Jan tapbier tot speciaal bieren, van koffie tot cappuccino en van een lekkere kroket tot onze eigen burgers verkrijgen.

Ook uw vertrouwde Ballie Ballie gerechten zijn weer terug op de kaart. Zo kunt u in het dok, maar ook op uw locatie, via onze cateringservice genieten van onze unieke producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onze doner speciaal.

Sportcafe het dok is ook zeer geschikt om u verjaardag of jubileum te vieren. Met 200 m2 meter is er zitruimte voor groepen tot 150 personen.

Sportcafe het Dok bezorgd niet wel kunt u bestelling ophalen. Onze ervaring is dat je met ophalen eerder weet wanneer je kunt eten. De wachttijden zijn significant kleiner en de koffie staat altijd klaar tijdens het wachten.

Met de vele parkeerplaatsen kunt u makkelijk dichtbij het dok parkeren. Ook catering voor minimaal 10 personen is mogelijk. Besteld u bijvoorbeeld 10 maal een Turkse pizza dan is de 10e Turkse pizza van ons. Dit geldt voor veel van onze producten.

Met 11 officiele wedstrijdborden zijn we ook DE plek om een dartpijl te gooien. Dit kan recreatief maar ook in competitieverband bij een van de dartteams. Elke maand wordt er een Dok open darts toernooi georganiseerd waarin u kunt strijden om de prijzen. Meer informatie is te vinden op onze site of via facebook van sportcafe het dok. Als "een vriend" wordt van sportcafe het Dok krijgt u vanzelf een uitnodiging.

Naast al onze activiteiten is het natuurlijk altijd mogelijk, lekker een drankje aan de bar te doen, een pijltje te gooien of live voetbal te komen kijken op een van onze grote schermen.Contact met Sportcafe het Dok loopt via mailadres info@sportcafehetdok.nl of via telefoon 0321-313946 na 18.00 uur. We adviseren om een van deze mogelijkheden te gebruiken voor een optimale dienstverlening.Contact Informatie
Sportcafe het Dok
Educalaan 3,
Dronten.
Telefoon: +31 (0)321 313946
E-mail: info@sportcafehetdok.nl